• Još jedan Zrenjaninac u redovima Inđije: Savo Arambašić zadužio zeleni dres

    Od naredne takmičarske sezone u redovima Fudbalskog kluba Inđija biće dvojica Zrenjaninaca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Još jedan Zrenjaninac u redovima Inđije: Savo Arambašić zadužio zeleni dres
    Foto: FK Inđija

     

    Nakon što je ovaj prvoligaš produžio ugovor sa jednim od najmlađih prvotimaca Stefanom Gajilovićem, klub iz Srema je saopštio da je Savo Arambašić novi napadač Inđije.

     

    „Ono što su navijači Inđije dugo čekali, sada je i zvanično. Arambašić je dete Partizana i dolazi iz ekipe Metalca, a nastupao je i za klubove poput Mačve i Novog Pazara. Savo, dobro nam došao“, poručili su iz FK Inđija.

     

    Savo Arambašić je izjavio za portal zrenjaninski.com da su se pojedini superligaški klubovi interesovali za njega i da je čekao da vidi šta će biti na tom planu. Međutim, nisu se poklopile sve kockice.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Maja Ognjenović će nositi zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

     

    – Inđiju sam lako odabrao, s obzirom na to o kakvom se klubu radi i koliko mu svake godine malo fali za ulazak u eltini rang našeg takmičenja. Očekivanja i ambicije su, što se mene lično tiče, da budem bolji nego prošle godine. Kada je reč o timu, voleo bih da ostvarimo što bolji plasman u ligi, ali idemo korak po korak, sezona je duga – poručio je Arambašić.

     

    Komentarišući činjenicu da će u dresu zelene boje sada biti dvojica momaka iz Zrenjanina, Arambašić je kazao da mu je drago zbog toga.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Stefan Gajilović i ja se znamo još iz mlađih dana, iz perioda kada smo bili u Akademiji Bambi i FK Petlić, i drago mi je što je još jedan Zrenjaninac sa mnom u ekipi – istakao je Savo Arambašić.

     

    Još sportskih vesti možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport