• Iz Humske na „Čika Daču“: Talentovani fudbaler Bogdan Mirčetić novi član Radničkog 1923

    Među 26 igrača Fudbalskog kluba Radnički 1923, koji će danas krenuti put Zlatibora na završni deo priprema, naći će se i Bogdan Mirčetić, šesto i za sada poslednje pojačanje „crvenih“ u letnjem prelaznom roku, saopštio je klub iz Kragujevca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Iz Humske na „Čika Daču“: Talentovani fudbaler Bogdan Mirčetić novi član Radničkog 1923
    Foto: Nenad Kotlajić

     

    Talentovani krilni fudbaler, osamnaestogodišnji Bogdan Mirčetić iz Zrenjanina, izdanak je omladinske škole beogradskog Partizana. Bio je član šampionskog tima crno-belih nada koji je osvojio Omladinsku ligu Srbije u sezoni 2022/23.

     

    Iako je prošlog avgusta potpisao profesionalni ugovor sa crno-belima, Bogdan je ipak odlučio da napusti klub iz Humske i krene putem svog nekadašnjeg saigrača iz podmlatka Milana Aleksića, koji je po dolasku na „Čika Daču“ prosto eksplodirao i stekao status jednog od najboljih mladih igrača Superlige Srbije.

     

    Mladi Zrenjaninac je potpisao četvorogodišnji ugovor sa kragujevačkim klubom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Boško Kvrgić i Bojan Tumo: Iza OFK Gradnulica je odlična sezona

     

    – Pristao sam da dođem u Radnički jer smatram da je to ekipa koja je igrala možda i najlepši fudbal u Superligi prošle sezone. Hvala treneru i ljudima iz kluba što su izrazili želju da me dovedu. Potrudiću se da opravdam njihovo poverenje i pomognem ekipi da ponovi i eventualno nadmaši rezultat iz prethodne sezone – poručio je Bogdan Mirčetić u izjavi za klupski sajt.

     

    bogdan mirčetić
    Foto: Nenad Kotlajić

     

    Mirčetić je prošle sezone na 26 utakmica u Omladinskoj ligi Srbije postigao sedam i namestio šest golova, a upisao je i dva pogotka i jednu asistenciju u Ligi šampiona za mlade.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Odlučio je da svoj seniorski staž, umesto u Humskoj, započne u klubu sa „Čika Dače“, koji je prepoznao kao idealnu sredinu za svoj dalji fudbalski razvoj i afirmaciju.

     

    bogdan mirčetić
    Foto: Nenad Kotlajić

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport