• FK Zadrugar imao fantastičnu sezonu: Lazarevljani zasluženo otišli u viši rang

    Fudbalski klub Zadrugar iz Lazareva plasirao se u viši rang i naredne sezone takmičiće se u Područnoj ligi Zrenjanin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FK Zadrugar imao fantastičnu sezonu: Lazarevljani zasluženo otišli u viši rang
    Foto: Dejan Droca

     

    Fudbalski klub Zadrugar je fenomenalnu sezonu u A ligi Fudbalskog saveza grada Zrenjanina krunisao početkom juna, pobedom u poslednjem kolu nad domaćinom Jedinstvom 2014 iz Ečke ubedljivim rezultatom 5:0.

     

    Lazarevljani su iz 26 odigranih kola izvukli čak 73 boda i upisali 24 pobede, jedan remi i svega jedan poraz.

     

    – Presrećni smo zbog ovog uspeha. Rezultat je fantastičan, biti prvi nigde nije lako, a pogotovo nije lako ostvariti bilans koji smo mi postigli. Momci su sve vreme bili sjajni, čvrsto smo držali prvo mesto tokom cele sezone i, eto, na kraju smo uspeli da se plasiramo u Područnu ligu – izjavio je za portal zrenjaninski.com trener Zadrugara Vladimir Grbušić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Budućnost zrenjaninskog veslanja: Jovan Đukić za dve godine postigao zapažene rezultate

     

    On naglašava da je ovo uspeh pre svega igrača, ali i jedne fantastične grupe ljudi iz uprave koji su sa možda malim finansijskim sredstvima činili sve da bude onako kako i treba.

     

    – Takođe, moram reći da su posle dugo vremena i samo selo i njegovi meštani ponovo prišli klubu i pomagali na razne načine. Na utakmicama na kojima smo bili gosti pratilo nas je i po sto naših navijača, a o susretima na domaćem terenu i da ne govorim. Uz naše verne „Skandale“, koji su na svakoj utakmici bili naš 12 igrač, sigurno je bilo mnogo lakše igrati i ovim putem želim svima njima da se zahvalim – poručio je Grbušić.

     

    fudbalski klub zadrugar lazarevo
    Foto: Dejan Droca

     

    Ističe da je, osim kvalitetnog igračkog kadra, najjači adut ove sezone bilo upravo to zajedništvo i sama atmosfera među igračima, ali i oko samog kluba.

     

    – Presrećan sam što opet cele porodice dolaze da gledaju utakmice našeg Zadrugara i bodre svoj klub. Iza nas je definitivno fantastična sezona, kako rezultatski, tako i na drugim poljima, jer posle dugo vremena četrdesetak dečaka redovno trenira fudbal. Uspeli smo da sa skromnim sredstvima uradimo mnogo i na samoj infrastrukturi, od „šminkanja“ zidova i ograda, do zamene krova, postavljanja reflektora, zaštitnih mreža i još mnogo toga – naglasio je šef stručnog štaba Zadrugara.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Grbušić se još jednom zahvalio igračima na predanosti i profesionalnom odnosu, dodajući da je imao privilegiju da na treningu u proseku bude po 17 igrača. Zahvalio se i svojim prijateljima koji vode klub na uslovima koje su im obezbedili. Ujedno je klubu poželeo da i sledeće sezone bude na istom nivou.

     

    – Plan nam je da pokušamo da budemo pri vrhu i u višem rangu. Učinićemo sve da i sledeće sezone igramo lep fudbal i da Fudbalski klub Zadrugar i dalje bude jedna lepa i pozitivna fudbalska priča – zaključio je Vladimir Grbušić.

     

    fudbalski klub zadrugar lazarevo
    Foto: Dejan Droca

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport