• HAVARIJA VEĆIH RAZMERA: Došlo do pucanja cevi na vodovodnoj mreži

  Pucanje cevi na javnoj vodovodnoj mreži između zgrada u naselju D2 na 4. julu izazvalo je prekid vodosnabdevanja u pomenutom naselju.   Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su odmah po prijavi kvara intervenisale i preduzele neophodne radnje da se zaustavi obimno curenje vode i obezbedi mesto kvara.   Radovi na sanaciji kvara su prekinuti jer […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  HAVARIJA VEĆIH RAZMERA: Došlo do pucanja cevi na vodovodnoj mreži

  Pucanje cevi na javnoj vodovodnoj mreži između zgrada u naselju D2 na 4. julu izazvalo je prekid vodosnabdevanja u pomenutom naselju.

   

  Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su odmah po prijavi kvara intervenisale i preduzele neophodne radnje da se zaustavi obimno curenje vode i obezbedi mesto kvara.

   

  Radovi na sanaciji kvara su prekinuti jer se na samom mestu izvođenja radova nalazi drvo sa razgranatim korenjem čije bi uklanjanje u noćnim uslovima moglo da proizvede još veća oštećenja na vodovodnoj mreži. Iz tog razloga radovi će se nastaviti u ranim jutarnjim časovima. Prvo će se ukloniti drvo, a potom će se, uz pomoć mehanizacije, raskopati prostor oko mesta nastanka kvara, koji će onda biti saniran.

   

  Već sada se zna da je u pitanju havarija većeg obima i da će radovi na njenoj sanaciji potrajati više časova. Preciznije procene o vremenu potrebnom za sanaciju kvara u naselju D2 biće poznate nakon što ekipe „Vodovoda“ utvrde samo mesto nastanka kvara.

   

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ se ovom prilikom zahvaljuje stanovnicima naselja D2 na razumevanju i strpljenju.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije