• Predloženi kandidati za članstvo u Glavnom odboru SPS

  Na Izbornoj konferenciji SPS Zrenjanin data je podrška Ivici Dačiću za novi mandat na čelu partije, a Željku Malušiću i Željki Milošević za članstvo u Glavnom odboru SPS.   Željko Malušić, koji iz opravdanih razloga nije bio prisutan na Izbornoj konferenciji održanoj u velikoj sali Kulturnog centra, predsednik je Gradskog odbora SPS u Zrenjaninu, a […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predloženi kandidati za članstvo u Glavnom odboru SPS

  Na Izbornoj konferenciji SPS Zrenjanin data je podrška Ivici Dačiću za novi mandat na čelu partije, a Željku Malušiću i Željki Milošević za članstvo u Glavnom odboru SPS.

   

  Željko Malušić, koji iz opravdanih razloga nije bio prisutan na Izbornoj konferenciji održanoj u velikoj sali Kulturnog centra, predsednik je Gradskog odbora SPS u Zrenjaninu, a Željka Milošević je predsednica Foruma žena Gradske organizacije SPS.

   

  Podršku njima, ali i Ivici Dačiću i ostalim kandidatima za partijske funkcije i za delegate na pokrajinskoj konferenciji SPS u Novom Sadu, i za 10. kongres ove partije u Beogradu, prisutni su izglasali aklamacijom, kako je predloženo i prihvaćeno na otvaranju konferencije.

   

  Izbornoj konferenciji SPS u Zrenjaninu prisustvovali su kao gosti i pokrajinski i republički funkcioneri ove partije.

   

  – Ovde smo da podržimo rad kolega iz Zrenjanina i da prisustvujemo izboru delegata za 10. jubilarni kongres SPS u Beogradu, kao i predlaganju kandidata za funkcije u Glavnom odboru. Značajna je i podrška koja je data Ivici Dačiću, da bude jedini kandidat za predsednika partije – reči su Aleksandre Đanković, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS-a, koja je naglasila da predstojeći 10. kongres SPS mora predstavljati kongres jedinstva.

   

  izborna konferencija sps

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika