• Izabrano novo rukovodstvo Gradskog odbora LSV Zrenjanin

    Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin (LSV) izabrala je novo rukovodstvo na 20. izbornoj skupštini, koja je održana u petak, 12. aprila.   Na izbornoj skupštini izabrani su predsednik, potpredsednici i članovi Gradskog odbora, kao i predsednik Izvršnog odbora LSV u Zrenjaninu.   Za predsednika Gradskog odbora ponovo je izabran Bojan Kostreš, dok su za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Izabrano novo rukovodstvo Gradskog odbora LSV Zrenjanin

    Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin (LSV) izabrala je novo rukovodstvo na 20. izbornoj skupštini, koja je održana u petak, 12. aprila.

     

    Na izbornoj skupštini izabrani su predsednik, potpredsednici i članovi Gradskog odbora, kao i predsednik Izvršnog odbora LSV u Zrenjaninu.

     

    Za predsednika Gradskog odbora ponovo je izabran Bojan Kostreš, dok su za potpredsednike izabrani Bojana Begović i Tibor Vaš.

     

    Predsednik Izvršnog odbora i u ovom mandatu je Dejan Čapo, koji je i šef odborničke grupe LSV u Skupštini grada. Članovi predsedništva su, osim navedenih, Aleksandar Marton, Vladimir Milošev, Adam Paljov, Saša Popov i Dušan Jakovljev.

     

    Sa izborne skupštine je poslata poruka da Liga socijaldemokrata Vojvodine ima svoj put, a to je alternativa aktuelnoj vlasti u Zrenjaninu.

     

    „LSV ima plan i ljude za bolji Zrenjanin koji će funkcionisati normalno, kako i dolikuje našem gradu. U narednom periodu spremna je da preuzme odgovornost da to i ostvari“, navodi rukovodstvo LSV.

     

    rukovodstvo lsv
    Bojan Kostreš

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin