• Izabrano novo rukovodstvo Demokratske stranke u Zrenjaninu

    Izbori za novo rukovodstvo Demokratske stranke Zrenjanin održani su prethodnog vikenda.   Za predsednicu zrenjaninskih demokrata izabrana je master politikološkinja za međunarodne poslove Alisa Kockar.   PROČITAJTE JOŠ: Isečene gume na automobilu Branislava Gute Grubačkog, novi protest građana u subotu   Za članove Gradskog odbora DS izabrani su zemljoradnik Dragan Dulijan, specijalista internista dr Gordana […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Izabrano novo rukovodstvo Demokratske stranke u Zrenjaninu

    Izbori za novo rukovodstvo Demokratske stranke Zrenjanin održani su prethodnog vikenda.

     

    Za predsednicu zrenjaninskih demokrata izabrana je master politikološkinja za međunarodne poslove Alisa Kockar.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Isečene gume na automobilu Branislava Gute Grubačkog, novi protest građana u subotu

     

    Za članove Gradskog odbora DS izabrani su zemljoradnik Dragan Dulijan, specijalista internista dr Gordana Kozlovački, poljoprivrednik Slavko Malbaški, vozač mehaničar Marko Bilal, profesor fizičkog vaspitanja Miroslav Simanić i penzionerka Anđelka Mirković.

     

    – Naša borba je tek počela i sada je važno da, dok jačamo svoju organizaciju iznutra, paralelno radimo na ukrupnjavanju opozicije i komunikaciji sa građanima. Nemamo vremena za gubljenje. Situacija u gradu je sve lošija. Sve teže se živi, da ne kažem preživljava od 1. do 1. u mesecu. Niko se ne oseća bezbednim, maltene nijedna institucija ne radi svoj posao kako treba… Što pre stvorimo uslove i promenimo vlast, pre ćemo početi da oporavljamo naš grad i institucije koje treba da procesuiraju sve one koji su oštetitili građane Zrenjanina u proteklih 11 godina – poručila je Alisa Kockar.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin