• PROMOCIJA DEČIJE AVANTURISTIČKE KNJIGE

    ZRENJANIN – U utorak, 1. novembra, od 15 časova, u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“ održaće se promocija dečje avanturističke knjige Žarka Vučinića „Čudesni svijet puha Đorđa“ u okviru koje je planirana i edukativna radionica. Radnja knjige je inspirisana drevnim legendama sa Prošćenskih planina koje se nalaze na desnoj obali reke Tare, nedaleko od Mojkovca. Knjiga je koncipirana […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PROMOCIJA DEČIJE AVANTURISTIČKE KNJIGE

    ZRENJANIN – U utorak, 1. novembra, od 15 časova, u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“ održaće se promocija dečje avanturističke knjige Žarka Vučinića „Čudesni svijet puha Đorđa“ u okviru koje je planirana i edukativna radionica.

    Sa jedne od promocija knjige
    Sa jedne od promocija knjige

    Radnja knjige je inspirisana drevnim legendama sa Prošćenskih planina koje se nalaze na desnoj obali reke Tare, nedaleko od Mojkovca. Knjiga je koncipirana tako da, kroz brojne događaje koji se prepliću, uči mališane o važnosti očuvanja životne sredine i istinskim društvenim vrednostima. Pored toga, u priči su opisane autentične lokacije pomenutog kraja, kao i lokacije koje se nalaze u okviru Nacionalnog parka „Durmitor“.

    Edukativna radionica „Priroda, deca, mašta – učimo uz puha Đorđa“ ima za cilj razvoj kreativnosti i povećanje svesti mladih o važnosti prirode kroz promovisanje ekoloških vrednosti odgovornog društva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura