• Dragana Popović večeras nastupa na GO Festivalu u Italiji

    Dragana Popović, operska pevačica iz Zrenjanina, nastupa večeras na GO Festivalu u Italiji, izvođenjem oratorijuma „Trijumf vremena i razočaranja“ (Il trionfo del tempo e del disinganno).   Nastup na festivalu je izborila pobedom na audiciji održanoj u Rimu početkom maja. Nakon večerašnjeg izvođenja ovog dela Georga Fridriha Hendla u mestu Gvardijagrele, planirano je još jedno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dragana Popović večeras nastupa na GO Festivalu u Italiji

    Dragana Popović, operska pevačica iz Zrenjanina, nastupa večeras na GO Festivalu u Italiji, izvođenjem oratorijuma „Trijumf vremena i razočaranja“ (Il trionfo del tempo e del disinganno).

     

    Nastup na festivalu je izborila pobedom na audiciji održanoj u Rimu početkom maja. Nakon večerašnjeg izvođenja ovog dela Georga Fridriha Hendla u mestu Gvardijagrele, planirano je još jedno početkom avgusta u Kalabriji.

     

    GO festival se održava po deveti put i internacionalnog je karaktera.

     

    Dragana Popović je prethodnu pevačku sezonu završila ulogom Meg Pejdž u Verdijevoj operi „Falstaf“, premijerno izvedenoj u Narodnom pozorištu u Beogradu.

     

    Zrenjanincima je poznata i kao građanski aktivista, a nedavno su imali priliku da je čuju na protestu protiv nasilja.

     

    Link ka Fejsbuk objavi GO Festivala se nalazi OVDE.

     

    go festival

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura