• Dobitnica nagrade „Dobar primer Novog optimizma“ pred Zrenjanincima

  Predstavljanje ovogodišnje dobitnice nagrade „Dobar primer Novog optimizma“, dramaturškinje Milene Minje Bogavac, biće organizovano u Zrenjaninu.   U Kulturnom centru Zrenjaninu, u subotu, 8. decembra, u 20 časova, biće odigrana predstava Minje Bogavac „Smrt fašizmu! O ribarima i slobodi“, a ulaz je slobodan.   Nakon predstave biće održana tribina pod nazivom „Koja je tvoja crvena […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dobitnica nagrade „Dobar primer Novog optimizma“ pred Zrenjanincima

  Predstavljanje ovogodišnje dobitnice nagrade „Dobar primer Novog optimizma“, dramaturškinje Milene Minje Bogavac, biće organizovano u Zrenjaninu.

   

  U Kulturnom centru Zrenjaninu, u subotu, 8. decembra, u 20 časova, biće odigrana predstava Minje Bogavac „Smrt fašizmu! O ribarima i slobodi“, a ulaz je slobodan.

   

  Nakon predstave biće održana tribina pod nazivom „Koja je tvoja crvena linija“.

   

  Na tribini će govoriti Milovan Pisari, istoričar, Marina Fratucan, novinarka, Dragan Popović, pravnik i aktivista, Senka Jankov, profesorka sociologije, Marija Vasić, profesorka sociologije, i Saša Ljevar, profesor istorije.

   

  Mileni Bogavac nagrada „Dobar primer Novog optimizma“ će biti uručena 10. decembra u Šapcu.

   

  dobar primer novog optimizma

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Zrenjanin – srpska prestonica kulture 2025. godine

  Radna grupa za pripremu i sprovođenje programa "Prestonica kulture Srbije“ donela je predlog odluke, koji je prihvatila potpredsednica Vlade i ministarka kulture Maja Gojković, da Zrenjanin bude […]