• Gomex Total za svoj rođendan nudi brojne artikle po totalno niskim cenama

  Supermarket GOMEX Total u Zrenjaninu obeležiće u nedelju, 2. decembra, zajedno sa svojim potrošačima, dvanaestu godišnjicu rada. Podsećanja radi, prvi posetioci pazarili su u Totalu 7. decembra sada već davne 2006. godine.   Supermarket GOMEX Total će 2. decembra kupcima ponuditi brojne artikle po „totalno“ niskim cenama. Izdvajamo mleveni Plazma keks u pakovanju od 2 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gomex Total za svoj rođendan nudi brojne artikle po totalno niskim cenama

  Supermarket GOMEX Total u Zrenjaninu obeležiće u nedelju, 2. decembra, zajedno sa svojim potrošačima, dvanaestu godišnjicu rada. Podsećanja radi, prvi posetioci pazarili su u Totalu 7. decembra sada već davne 2006. godine.

   

  Supermarket GOMEX Total će 2. decembra kupcima ponuditi brojne artikle po „totalno“ niskim cenama. Izdvajamo mleveni Plazma keks u pakovanju od 2 kilograma po 1.199,99 dinara, uz gratis tiganj za palačinke, deterdžent Persil od 10kg za 1.299,99 dinara, kao i rođendanski „hit“ – televizor FOX sa LED ekranom veličine 40 inča uz neverovatnu cenu od 20.999,99 dinara!

   

  Takođe, kompanije čiji su artikli deo redovnog asortimana GOMEX-a odazvale su se pozivu da, osim popusta, obezbede i prigodne poklone za potrošače. Za nedelju, 2. decembar, najavljeno je i gotovo dvadeset dobavljača koji će raditi promocije i degustacije. Rođendan GOMEX Totala tako će dodatno uveličati Doncafe, Don Don, Jaffa, Somboled, Grand kafa, Tisacoop, Haribo, pivara BIP…

   

  Za najmlađe posetioce Totala osmišljena je veoma bogata zabavna aktivnost potpomognuta animatorima – klovnom Bimbom, Spajdermenom, Princezom, mađioničarem Harijem Magnusom ali i ekipom iz „Patrolnih šapa“, kao i najpoznatijim parom na svetu – Mikijem i Mini Maus. Ni ovog puta neće izostati „face painting“, odnosno crtanje po licu. Tačno u podne biće ugašeno čak dvanaest svećica na velikoj rođendanskoj torti, koja će biti podeljena kupcima.

   

  Na kraju, sve ovo biće dobar „šlagvort“ za sve ono što GOMEX priprema u toku decembra i januara odnosno pred novogodišnje i božićne praznike.

   

  „Trudićemo se da budemo još bolji u 2019. godini, za koju pripremamo brojna iznenađenja i pogodnosti za naše kupce“, poručuju iz Gomex-a.

   

  gomex total rođendan

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing