• Prijavila policiji da joj je ukradena dobitna „Greb greb srećka“

  Zbog sumnje da je počinila krivično delo lažnog prijavljivanja, Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu podnelo je optužni predlog protiv V. V. (47) iz Kleka.   Njoj se stavlja na teret da je 14. avgusta ove godine, oko 20 časova, prijavila Policijskoj upravi Zrenjanin da joj je iz vozila, na nepoznatoj lokaciji u Zrenjaninu, ukradena „Greb greb srećka“ […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prijavila policiji da joj je ukradena dobitna „Greb greb srećka“

  Zbog sumnje da je počinila krivično delo lažnog prijavljivanja, Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu podnelo je optužni predlog protiv V. V. (47) iz Kleka.

   

  Njoj se stavlja na teret da je 14. avgusta ove godine, oko 20 časova, prijavila Policijskoj upravi Zrenjanin da joj je iz vozila, na nepoznatoj lokaciji u Zrenjaninu, ukradena „Greb greb srećka“ Državne lutrije Srbije.

   

  Ona je tvrdila da je ta srećka bila dobitna i da joj je navodnom krađom pričinjena materijalna šteta u iznosu od 90.000 dinara, iako je znala da to delo nije učinjeno.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika