• Zrenjaninski poslovni krug obeležio 14 godina postojanja i rada

    Tradicionalnim koktelom na Bogojavljenje, udruženje Zrenjaninski poslovni krug, koje okuplja ovdašnje vodeće privrednike, obeležilo je 14 godina postojanja i rada.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski poslovni krug obeležio 14 godina postojanja i rada
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Bila je to prilika da se sumiraju rezultati u prethodnom periodu, da se javnosti predstave novi član i prijatelj ZREPOK-a, kao i da se promoviše inicijativa, odnosno tema kojom će se ovo poslovno udruženje u narednom periodu baviti.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Otvoreni novi Gomex marketi u Zrenjaninu i Požarevcu

     

    – I godina koja je za nama u poslovnom smislu bila je puna izazova i turbulencija. Svaki pokušaj predviđanja šta nas čeka u budućnosti više bi ličio na gatanje nego na planiranje. Srećom, za članice ZREPOK-a i prošla godina bila je uspešna i nadamo se da će takva biti i ova – istakao je predsednik Zrenjaninskog poslovnog kruga Borislav Umićević.

     

    I prošle godine Zrenjaninski poslovni krug je nastavio sa svojim aktivnostima, kao što su „Letnja stručna praksa“ i akcija „Da se lakše diše“.

     

    – Podržali smo više manifestacija, kao što su Horski festival „Slobodan Bursać“, „Zdrav život“, ali i klub Hendi sport. Učestvovali smo u radu Poslovnog saveta grada. Podržavamo rad Unije poslodavaca i IKT klastera. Ove godine će nam u fokusu biti vaspitanje i obrazovanje. Smatramo da je to tema važna za razvoj ove zajednice i sredine – dodao je Umićević.

     

    Alek Kavčić govorio o važnosti obrazovanja

     

    O važnosti obrazovanja kao ključnog pokretača društvenog napretka i razvoja govorio je Alek Kavčić, predsednik istoimene fondacije. Inicijativi o besplatnom obrazovanju za sve, koju ova fondacija već promoviše, priključio se i ZREPOK, smatrajući da je obrazovanje temelj razvoja društva.

     

    – Besplatni udžbenici su nešto na čemu radimo već godinama. Ima škola i na teritoriji Zrenjanina koje su se priključile našoj inicijativi, a u narednom periodu fokus će nam biti na nastavnicima – izjavio je Alek Kavčić.

     

    Novi član ZREPOK-a, koji je predstavljen javnosti, jeste Nikolin Surdućan, osnivač firme „General solution“, a novi prijatelj ove poslovne asocijacije je ugledni zrenjaninski advokat Đorđe Matić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Svečanost su uveličali učenici Muzičke škole „Josif Marinković“, a specijalni gost je bio čuveni glumac Tihomir Stanić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija