• Zapošljavanje: Da li ste videli ova dva nova oglasa za posao?

    Objavljeni su novi konkursi za zapošljavanje, koje portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.   Poslodavac „Kiki Drops“ iz Zrenjanina raspisao je konkurs za zapošljavanje jednog muško-ženskog frizera. Konkurs je otvoren do 20. februara. Kandidati treba da imaju treći stepen srednje škole i radno iskustvo duže od šest meseci. Posao je na određeno vreme, rad […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zapošljavanje: Da li ste videli ova dva nova oglasa za posao?

    Objavljeni su novi konkursi za zapošljavanje, koje portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.

     

    Poslodavac „Kiki Drops“ iz Zrenjanina raspisao je konkurs za zapošljavanje jednog muško-ženskog frizera. Konkurs je otvoren do 20. februara. Kandidati treba da imaju treći stepen srednje škole i radno iskustvo duže od šest meseci. Posao je na određeno vreme, rad je u smenama, a mesto rada je Zrenjanin. Kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 062 160 15 28.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Objavljen novi oglas za posao: Privatnoj firmi potrebni vozači

     

    Preduzeće „Agrorit“ iz Melenaca traži dva vozača teretnog motornog vozila u međunarodnom transportu. Konkurs je otvoren do 19. februara. Rad je na neodređeno vreme, a kandidati treba da poseduju licencu i vozačku dozvolu C i E kategorije, Više informacija na broj telefona 063 501 650, a prijave možete da šaljete na email: dusan.mijatov@agrorit.rs

     

    Novi oglasi za zapošljavanje u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija