• VIDEO: Prodaje se jedinstvena kuća u Novom Sadu – ponuda kakva se ne sreće često

    Kad čujete da se prodaju neka kuća ili stan, uglavnom ne pomislite na nešto što iskače iz šablona kada su u pitanju porodični objekti u Srbiji. No, ponekad se na tržištu nekretnina nađe nešto sasvim drugačije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VIDEO: Prodaje se jedinstvena kuća u Novom Sadu – ponuda kakva se ne sreće često
    Foto: NS-Group nekretnine

     

    To nešto drugačije oglašeno je na prodaju na sajtu NS-Group nekretnine, a u pitanju je jedinstvena kuća u Veterniku.

     

    Svojim spoljašnjim dizajnom ne odskače od onoga što se sreće u okruženju, no enterijer je priča za sebe. Netipična vrata, stepenice na sprat, kamin, stolarija u kuhinji, samo su delić onoga što ovu kuću izdvaja od drugih.

     

    U pojedinim delovima dominira braon boja i sve to vas asocira na toplinu. No, ukoliko želite da se rashladite, znajte da se na placu većem od 440 kvadratnih metara nalazi bazen.

     

     

    „Nekretnina je idealna za udoban i komforan život. Kuća se sastoji od dve etaže, u prizemlju se nalaze tri spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, toalet i kupatilo. Na gornjoj etaži je galerija od 70m2, spavaća soba i prostor od 70m2 koji može da se preuredi u kancelariju ili poslovni prostor za bilo koju delatnost – s obzirom na to da ima zasebno kupatilo i kuhinju. Ispod cele etaže kuće nalazi se i podrumska prostorija“, navode na sajtu NS-Group nekretnine.

     

    Kuća u Veterniku površine 148 kvadratnih metara ima šest soba. Nalazi se blizu kružnog toka, a u oglasu se navodi da je ulica mirna.

     

    kuća u veterniku
    Foto: NS-Group nekretnine

     

    „Ulica je mirna, bez mnogo buke, a nije udaljena od svega neophodnog za život. U dvorištu se nalaze pomoćni objekti i bazen. Stanje nekretnine je i više nego odlično, potrebna su manja ulaganja da bi ona bila vaš dom iz snova“, dodaje se u oglasu.

     

    Grejanje je daljinsko, na gas, a kada je u pitanju tehnička opremljenost, sve je tu – od kablovske do interneta.

     

    Cena ove nekretnine iznosi 170.000 evra, a više fotografija i informacija pogledajte na OVOM LINKU.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija