• Otvorene prijave za „Veče privrednika“: Stvorite nove poslovne prilike u neformalnom ambijentu

    Drugo po redu „Veče privrednika“, događaj od izuzetnog značaja za poslovnu zajednicu, održaće se 23. februara, u Hotelu Vojvodina u Zrenjaninu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Otvorene prijave za „Veče privrednika“: Stvorite nove poslovne prilike u neformalnom ambijentu
    Foto: Unija poslodavaca Zrenjanina

     

    Nakon izuzetnih reakcija na prošlogodišnje „Veče privrednika“, u Udruženju poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina očekuju još veće okupljanje privrednih lidera, preduzetnika i poslovnih profesionalaca.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prosečna novembarska neto zarada u Zrenjaninu iznosila 82.997 dinara

     

    Ovogodišnji događaj ima za cilj da pruži poslovnoj zajednici u Zrenjaninu izvanrednu priliku za umrežavanje, razmenu iskustava i proslavu postignuća. Dodelom priznanja zaposlenima sa najdužim radnim stažom u firmama, organizatori iz Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina žele da ukažu na značaj posvećenosti i predanosti pojedinaca koji čine temelj poslovnog uspeha.

     

    Za odličnu atmosferu i ove godine biće zadužen bend „Grupa građana“.

     

     

    Cena kotizacije od 6.500 dinara po osobi, koja uključuje večeru i neograničeno piće, predstavlja pristupačnu investiciju u zajednički poslovni prosperitet. Za kupovinu pet ili više karata, organizatori su obezbedili posebne pogodnosti.

     

    S obzirom na ograničen broj mesta, organizatori pozivaju zainteresovane da blagovremeno rezervišu svoje mesto slanjem prijave na mejl poslodavcizr@gmail.com do 10. februara.

     

    „Veče privrednika“ nije samo događaj, već prilika za jačanje poslovnih veza, izgradnju trajnih odnosa i promociju zajedničkog uspeha.

     

    „Pridružite nam se u stvaranju nezaboravnih trenutaka i doprinesite izgradnji snažne i povezane poslovne zajednice u Zrenjaninu“, poručuju iz Unije poslodavaca Zrenjanina.

     

    A kako je proteklo „Veče privrednika“ prošle godine, pogledajte na ovom linku.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija