• Na prodaju tri nekretnine na odličnim lokacijama u gradu (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam predlažemo da obratite pažnju na tri nekretnine koje imaju zajednički kvalitet – nalaze se na odličnim lokacijama.   Lokacije na kojima se nalaze ove nekretnine retko se nađu u ponudi i mogu biti dobar izbor za gradnju nove kuće ili poslovnog objekta.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju tri nekretnine na odličnim lokacijama u gradu (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam predlažemo da obratite pažnju na tri nekretnine koje imaju zajednički kvalitet – nalaze se na odličnim lokacijama.

     

    Lokacije na kojima se nalaze ove nekretnine retko se nađu u ponudi i mogu biti dobar izbor za gradnju nove kuće ili poslovnog objekta.

     

    Prva nekretnina nalazi se u jednom od najpopularnijih zrenjaninskih naselja – 4. jul. Radi se o kući koja se nalazi na placu od 9 ari, ali njena posebnost je, osim odlične lokacije, širina placa koji, gledajući sa ulice, ima 25 metara. U pitanju je dupli plac.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju spratna kuća u širem centru Zrenjanina (Foto)

     

    Na samo 30 metara udaljenosti od ove nekretnine izlazi se na Beogradsku ulicu, odnosno na magistralni put. Stambeni objekat je uknjižen na 163 kvadrata, a 33 kvadrata su pomoćni objekti. Kvalitet placa, kao i lokacija, idealni su za gradnju poslovnog prostora.

     

    No, sam objekat je u dobrom stanju. Prostorije su prostrane, pogotovo dnevni boravak. Dve spavaće sobe su manje kvadrature. Radni deo kuhinje je odvojen i ima prirodnu ventilaciju, odnosno manji prozor se nalazi u kuhinji. Kupatilo je sa klasičnom ugradnom kadom. U nastavku kuće nalazi se odvojen jednosoban stan, koji ima zaseban ulaz.

     

    Cena kuće na 4. julu je 99.500 evra.

     

     

    Nekretnine u naseljima Gradnulica i Berbersko

     

    Druga nekretnina je prizemna kuća na placu od 493 kvadrata, na Gradnulici. Kuća je uknjižena na 113 kvadrata stambene površine i 21 kvadrat pomoćne. Širina uličnog fronta je okvirno 15 metara.

     

    Lokacija nekretnine je odlična za sve one koji žele da naprave novu kuću. Ulica je široka, lep je prilaz, nedaleko je od grada. U neposrednoj blizini su razne trgovine, marketi, pošta, osnovna škole, vrtić…

     

    Cena kuće na Gradnulici je 42.000 evra.

     

     

    A treća nekretnina nalazi se u jednom od najmirnijih naselja u Zrenjaninu, na Berberskom.

     

    U pitanju je starija kuća na placu od 536 kvadrata. Kuća je zanimljiva zbog širine uličnog fronta od oko 22,5 metara. Za one koji žele da zidaju kuću po svojoj meri i ukusu, ovo je idealna prilika.

     

    Cena kuće na Berberskom je 25.000 evra.

     

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija