• Livnici zaplenjena trambolina zbog duga prema Elektroprivredi Srbije

    Javni izvršitelj za područje Višeg i Privrednog suda u Zrenjaninu Lazar Sekulić oglasio je prvo javno nadmetanje za prodaju pokretnih stvari u vlasništvu Livnice „25. maj“ iz Kikinde.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Livnici zaplenjena trambolina zbog duga prema Elektroprivredi Srbije
    Foto: Pixabay

     

    Prodaja pokretne imovine, u koju spadaju klima uređaji, trambolina i armirani kanister, oglašena je u izvršnom predmetu izvršnog poverioca Elektroprivrede Srbije protiv izvršnog dužnika Livnice „25. maj“ iz Kikinde, saznaje informativni portal zrenjaninski.com.

     

    Kako bi bio naplaćen dug koji kikindska fabrika ima prema Elektroprivredi Srbije, popisane su pokretne stvari u vlasništvu dužnika i procenjena je njihova vrednost.

     

    Na prodaju su ponuđena četiri klima uređaja, procenjene vrednosti 120.000 dinara, jedna trambolina crne boje, čija je vrednost 20.000 dinara, kao i jedan armirani kanister od jedne tone, čija je vrednost procenjena na 24.000 dinara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na evidenciji nezaposlenih u okrugu 9.092 osobe: Bez posla i jedan doktor nauka

     

    Pošto početna cena za ove stvari na prvom javnom nadmetanju iznosi 70 odsto od procenjene vrednosti, ona će za klima uređaje biti 84.000 dinara, za trambolinu 14.000 a za armirani kanister 16.800 dinara.

     

    Dužniku je zabranjeno svako raspolaganje popisanim stvarima.

     

    Javno nadmetanje će se održati u sredu, 14. avgusta, sa početkom u 11 časova, u kancelariji javnog izvršitelja u Bečeju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pre 44 meseca potpisan ugovor: Prečistač otpadnih voda još nije proradio, a ka’ će – ne znamo

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vojvodina