• Gomex obaveštava o novim promenama radnog vremena trgovina

    U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno daljem razvoju situacije, kompanija „Gomex“ obaveštava građane o novonastalim odlukama.   Kompanija „Gomex“, naime, obaveštava potrošače o novim promenama radnog vremena njenih objekata u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije.   Radno vreme svih „Gomex“‐ovih maloprodajnih objekata će do daljeg biti sledeće: od ponedeljka do subote od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gomex obaveštava o novim promenama radnog vremena trgovina

    U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno daljem razvoju situacije, kompanija „Gomex“ obaveštava građane o novonastalim odlukama.

     

    Kompanija „Gomex“, naime, obaveštava potrošače o novim promenama radnog vremena njenih objekata u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije.

     

    Radno vreme svih „Gomex“‐ovih maloprodajnih objekata će do daljeg biti sledeće: od ponedeljka do subote od 7 do 15 sati, i nedeljom od 8 do 15 časova.

     

    Počevši od nedelje, 29. marta, kompanija „Gomex“ povećava broj objekata koji će nedeljom raditi za osobe starije od 65 godina u jutarnjim časovima, od 4 do 7 sati. Biće ih ukupno 168 i spisak možete naći na sajtu www.gomex.rs ili potražiti obaveštenje o radnom vremenu na svakom prodajnom objektu.

     

    Pročitajte još: Rad zaposlenih u agenciji za nekretnine „Gsigma“ organizovan od kuće

     

    „Pozivamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa. Takođe, i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od dva metra između potrošača. Takođe, preporučujemo građanima da kad dolaze u kupovinu po mogućnosti nose maske, prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru. Umesto maske može poslužiti bilo kakva platnena ili papirna zaštita koju ste improvizovali kod kuće. I dalje molimo cenjene potrošače da imaju razumevanja za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokovani sprovođenjem dodatnih higijenskih mera i procedura“, saopštio je ovaj trgovinski lanac.

     

    Inače, u „Gomex“‐u se snabdevanje maloprodajnih objekata i dalje obavlja na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija