• Dijamant osvojio drugo mesto u kategoriji najčešće biranih brendova

    U izveštaju CPS GfK Brand Footprint Europe, koji pruža uvid u preferencije potrošača na različitim tržištima i kategorijama, a pomoću pokazatelja Consumer Reach Points (CRP), analizira se više od 42.000 brendova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dijamant osvojio drugo mesto u kategoriji najčešće biranih brendova
    Foto: Dijamant

     

    Rezultati analize podataka za Srbiju pokazuju da je kompanija Dijamant iz Zrenjanina, koja je članica Fortenova grupe, zauzela drugo mesto u kategoriji najčešće biranih brendova FMCG sektora, koju čine renomirani domaći i inostrani brendovi.

     

    „Ovo priznanje dolazi u godini kada smo obeležili 85 godina postojanja, što ga čini još značajnijim, jer smo još jednom potvrdili kvalitet svih naših proizvoda, opravdali smer poslovanja koji negujemo decenijama i, ono najvažnije, na tom putu uspeli da održimo poverenje potrošača na visokom nivou, koji su sve to prepoznali i nagradili“, kažu u kompaniji Dijamant.

     

    Iz ove kompanije poručuju da će ponosno nositi Brand footprint 2024. bedž, jer je ovo priznanje za njihove dosadašnje uspehe i inspiracija za nastavak postizanja još boljih rezultata.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Uredite kuću ili stan po vašoj meri – sve što vam treba naći ćete ovde

     

    „Zahvaljujući našim zaposlenima, ostavili smo još jedan neizbrisiv trag u istoriji i tradiciji poslovanja dugoj više od 85 godina“, ističu u ovoj zrenjaninskoj kompaniji.

     

    PROČITAJTE JOŠ: FOTO: Na prodaju kompletno renovirana prizemna kuća u naselju Šumica

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija