• Aleksandar Vučić potvrdio, uskoro se gradi autoput Zrenjanin – Beograd!

  Zrenjanin će dobiti autoput prema Beogradu, potvrdio je danas predsednik Republike Srbije Aleksdandar Vučić, prilikom svečanog otvaranja nove fabrike u našem gradu.   Na pitanje novinara portala zrenjaninski.com, da li će se uskoro graditi autoput Zrenjanin – Beograd, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je prisustvovao svečanom otvaranju zrenjaninskog pogona južnokorejske kompanije „Essex Europe“, odgovorio […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Aleksandar Vučić potvrdio, uskoro se gradi autoput Zrenjanin – Beograd!

  Zrenjanin će dobiti autoput prema Beogradu, potvrdio je danas predsednik Republike Srbije Aleksdandar Vučić, prilikom svečanog otvaranja nove fabrike u našem gradu.

   

  Na pitanje novinara portala zrenjaninski.com, da li će se uskoro graditi autoput Zrenjanin – Beograd, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je prisustvovao svečanom otvaranju zrenjaninskog pogona južnokorejske kompanije „Essex Europe“, odgovorio je potvrdno.

   

  – Rekao sam da će Zrenjanin dobiti autoput. Mi smo prve projekcije napravili i za pravac Beograd – Zrenjanin i za Zrenjanin – Novi Sad. Time bi Zrenjanin bio u središtu naše mreže autoputeva. Krećemo uskoro sa radom – najavio je Vučić.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija