• Yesserstain bio gost sedmih po redu Inkluzivnih igara (Foto)

  Sedme po redu Inkluzivne igre održane su u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, pod tradicionalnim sloganom „Kad granice ne postoje – igramo se mnogo bolje“. Prepoznajući značaj ove manifestacije, kompanija Gomex je već šestu godinu za redom pokrovitelj Inkluzivnih igara.   Ovogodišnju manifestaciju je i Grad Zrenjanin uvrstio u kalendar gradskih manifestacija, pa je sam događaj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Yesserstain bio gost sedmih po redu Inkluzivnih igara (Foto)

  Sedme po redu Inkluzivne igre održane su u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, pod tradicionalnim sloganom „Kad granice ne postoje – igramo se mnogo bolje“. Prepoznajući značaj ove manifestacije, kompanija Gomex je već šestu godinu za redom pokrovitelj Inkluzivnih igara.

   

  Ovogodišnju manifestaciju je i Grad Zrenjanin uvrstio u kalendar gradskih manifestacija, pa je sam događaj poprimio sasvim drugačiji značaj.

   

  Igre su svečano otvorili zamenik gradonačelnika Saša Santovac, izvršni direktor za finansije kompanije Gomex Dragan Ranisavljević, kao i poznati YouTuber – Milan Inić, poznatiji kao Yasserstain.

   

  Ispred prepunih tribina učenika zrenjaninskih osnovnih škola i predškolaca, u programu su se smenjivali sportske igre, pesma i zabava. Igre su pažljivo osmišljene tako da s jednakim žarom mogu da učestvuju deca iz redovnih škola sa vršnjacima sa delimičnim smetnjama u razvoju, što je, inače, osnovni smisao inkluzije.

   

  Za besprekornu organizaciju manifestacije pobrinulo se nastavno osoblje i rukovodstvo škole „9. maj“ iz Zrenjanina, uz pomoć mnogih organizacija i pojedinaca.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Foto dana