• Škola „9. maj“ pridružila se programu „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“

  Osnovna i srednja škola „9. maj“ iz Zrenjanina pridružila se programu „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“.   Učešće u ovom programu podrazumeva aktiviranje zaposlenih, učenika, roditelja i svih zainteresovanih iz lokalne zajednice kako bi školu i deo grada učinili lepšim i čistijim, i tako pomogli našoj planeti.   – Programom su planirane mnogobrojne […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Škola „9. maj“ pridružila se programu „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“

  Osnovna i srednja škola „9. maj“ iz Zrenjanina pridružila se programu „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“.

   

  Učešće u ovom programu podrazumeva aktiviranje zaposlenih, učenika, roditelja i svih zainteresovanih iz lokalne zajednice kako bi školu i deo grada učinili lepšim i čistijim, i tako pomogli našoj planeti.

   

  – Programom su planirane mnogobrojne aktivnosti koje će se realizovati na mesečnom nivou. Neke od aktivnosti koje će se odvijati od novembra do 15. maja jesu razvrstavanje otpada, odnosno kartona, flaša, čepova i limenki, zatim formiranje i održavanje eko kutaka, čišćenje školske okoline, postavljanje klupa; ozelenjavanje školskog prostora… – kaže direktorka ove obrazovne ustanove Snežana Vukić.

   

  Koordinatorke programa su Senka Čiča i Biljana Mirosavljev.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo